Joburi la Diva Studios Central

Cel mai nou studio deschis de Diva Studios in Timisoara

Experienta si Legalitate
Training perfectionat timp de 12 ani! Discretie 100% ! Castiguri obtinute legal

Model videochat

Salariu fix / comision, bonusuri

Ai minim 18 ani si cunostinte de limba engleza? Esti o fire comunicativa? Vino la un interviu. Afli detalii si iti raspundem la intrebarile legate de studioul nostru de videochat, Diva Studios. Salariul, pe care il garantam, este de 500$ pe toata perioada colaborarii.

Trainer videochat

Salariu fix, bonusuri

Ca trainer videochat in echipa Diva Studios ne asteptam sa fi familiarizata cu domeniul. Daca ai lucrat ca trainer sau ca model, un job la noi poate fi o oportunitate pentru tine. Experienta: minim 1 an. Pe langa salariu, primesti si bonusuri pentru performanta modelelor de care esti responsabila.

Suport model

Salariu fix, bonusuri

Daca ai cunostinte de limba engleza peste medie, dar stai bine si cu operarea pe calculator, avem un loc pentru tine in echipa noastra. Ajutorul acordat modelelor, comunicarea cu suportul siteurilor de streaming, intocmirea unor rapoarte, fac parte din indatoririle tale.

Suport IT

Salariu fix, bonusuri

Binenteles ca esti responsabil/a de bunul mers al calculatoarelor si tot ce tine de IT. Atat partea de hardware cat si partea de software. Daca nu ai mai lucrat in domeniu, nu este o problema; vei avea o perioada de pregatire specifica.

Aspectul fizic nu este chiar asa de important, dar totusi conteaza; o persoana ingrijita si care este atenta la felul cum se prezinta in ochii oamenilor, are sanse de reusita mult mai mari.

Multe din modele care lucreaza si au lucrat cu noi au reusit, cu ajutorul nostru, sa ajunga la castiguri din videochat de peste 15.000 $ pe luna. Diva Studios, fiind unul bine cotat intre studiouri de videochat din lume, este apreciat de toate siteurile de live-streaming cu care colaboreaza, pentru corectitudine si profesionalism. Tot ce ai de facut la noi este să stralucesti, plina de incredere si buna dispozitie , să zâmbești și să fii prietenoasă, iar noi o sa te transformam intr-un model videochat de succes, cu castiguri lunare de minim 5000$.

O companie de top nu poate exista fara angajati de top, succesul lor este in acelasi timp si succesul nostru. Un studio de videochat cum este Diva Studios, se straduieste sa transforme fiecare model intr-un model de top. Dar pentru ca suntem selectivi, nu angajam pe oricine ne suna sau ne bate la usa. Avem nevoie de persoane cu ambitie, cu pofta de viata, cu o fire optimista. Si avem convingerea ca toti cei care colaboreaza cu noi sunt asa.

Programul de lucru normal este de 8h/zi si 5 zile/saptamana, si este impartit in ture. Modelele pot alege orice tura, in limita disponibilitatii si sunt libere sa isi aleaga cele 5 zile lucratoare din saptamana, in functie de preferinte sau de nevoile fiecareia. La interviu discutam detaliat despre asta, si te sfatuim pentru cea mai buna varianta.

La un studio de videochat performant, asa cum este Diva Studios, toti angajatii ajung la castiguri mari. Fiecare membru al echipei se implica serios si isi da interesul 100%, pentru ca modelul sa devina cea mai buna versiune a sa. Asadar modelele au realizari foarte mari, mult peste asteptarile lor, iar ceilalti membrii ai echipei obtin bonusuri serioase, pentru ajutorul dat modelelor sa ajunga la performanta.

Suna-ne pentru interviu sau inscrie-te

Videochat Non Adult

Poti alege de la inceput la ce categorie preferi sa lucrezi. Avem pentru tine si optiunea de a lucra la categoria Videochat Non adult. Care este diferenta intre videochat adult si videochat non-adult? La categoria Non-adult sunt interzise actiunile care implica nuditate. Cel mult poti vorbi despre asta, dar in nici un caz nu poti arata nuditate. Este o categorie potrivita pentru fetele ce vor sa lucreze in videochat, dar sunt mai pudice si nu vor sa se foloseasca si de avantajul fizic. Daca esti putin mai timida, dar totusi vrei sa incerci, la studioul de videochat Diva Studios poti alege linistita categoria videochat non-adult. O cerinta este obligatorie la aceasta categorie: cunostintele de limba engleza trebuie sa fie bune spre foarte bune. Avem pregatit un training diferit pentru aceasta categorie, si asta inseamna ca beneficiile tale pot fi la fel de mari ca la videochat adult.

Videochat Adult

La categoria videochat Adult nu esti restrictionata in ce priveste nuditatea si comportamentul adult. Aici sunt permise toate aceste actiuni, ce presupun nuditate, totusi nu sunt obligatorii. Depinde de fiecare model ce, cat si cum doreste sa folosesca avantajul fizic. Dar, este important de stiut ca, pentru a reusi in acest domeniu, videochat, nu aspectul fizic este intotdeauna cel mai important. Mult mai importante sunt dorinta si hotararea de a castiga.

Cerinte angajare la Diva Studios

Cerintele minime de angajare la studio videochat Timisoara.

  • - Varsta minima sa fie 18 ani impliniti
  • - Act de identitate valabil in Romania
  • - Cunosterea unei limbi straine de circulatie internationala (de preferat limba engleza)
  • - Cunostinte de operare pe calculator
  • - Atitudine focusata pe "a reusi"
  • - Determinare si dorinta reala de a castiga prin forte proprii