Independenta financiara - subapreciata?

22 iunie 2017
 • Mai vrea oare cineva sa fie independent financiar in ziua de azi? Sa fie pe propriile picioare si sa faca ce vrea atunci cand vrea?

  Independenta financiara o ai atunci cand nu mai trebuie sa ceri ajutor financiar de la nimeni. Esti capabila sa iti platesti singura taxele scolare, chiria sau rata pentru casa in care locuiesti; esti capabila sa mergi in orice excursie ti-ai dorit sau sa platesti pentru o scoala mai buna pentru copii tai. Sunt doar cateva exemple aici, dar lista este cu mult mai mare. Poti sa faci ce vrei tu, pentru ca sunt bani castigati de tine. Ca model la studioul de videochat Diva Studios, ai posibilitatea sa castigi peste 5000$ pe luna, si astfel sa iti indeplinesti cele mai frumoase vise. Trainingul pe care il primesti la noi te ajuta sa faci pasi mari spre dobandirea experientei necesare pentru a urca rapid in clasamentul siteurilor, vei obtine o pozitionare buna, care duce la realizarea unor castiguri substantiale. Aceste castiguri iti asigura independenta financiara pe care o vrei. In felul asta nu mai depinzi de nimeni. Ai jobul tau stabil si profitabil, ai banii tai, si poti face orice doresti!
  Jobul de model videochat este un job foarte bine cotat pe piata muncii din Romania, datorita castigurilor generate si a conditiilor flexibile.

  Sa facem un calcul simplu, care are la baza statisticile si analizele Ministerului Muncii:
  - Un alt job:
  trebuie sa produci minim 5000$ pentru ca firma angajatoare sa poata sa iti dea un salariu de 500$ (adica procent 10%)
  - Model videochat:
  la realizari tot de 5000$ obtii un venit de minim 2500$ (adica procent 50%).

  Acest calcul, simplist, arata diferenta de castiguri dintre un job de model videochat si un alt job. Binenteles ca te duce cu gandul la: "de ce sa iau doar 50%, cand pot sa castig 100% din cei 5000$". Gandul este bun, dar realitatea este ca ai realizari de 5000$ si peste, doar la un studio profesionist, care stie ce trebuie facut pentru asta, are experienta multa in domeniu si te invata si pe tine. Lucruri simple, aparent, dar ai avea nevoie de cel putin 3 ani pentru a le descoperi singura.
  Ca angajata la Diva Studios primesti aceste informatii gratis si in timp scurt.

Suna-ne pentru interviu sau inscrie-te

Avantaje Diva Studios

 1. - Lucrezi cu contract legal.
 2. - Beneficiezi de asigurare medicala.
 3. - Primesti salariu garantat.
 4. - Comision crescator periodic.
 5. - Camere de lucru luxoase.
 6. - Team building.
 7. - Bonusuri multiple.
 1. - Plati facute intotdeauna la timp.
 2. - Poti obtine credit bancar.
 3. - Confidentialitate garantata 100%.
 4. - Training specializat permanent.
 5. - Sesiuni foto/video gratuite.
 6. - Program de lucru flexibil.
 7. - Promovare/Trafic asigurat.

Testimoniale

Cristina A.

03.07.2014

De ce am ales jobul asta? Pentru ca am un program flexibil si castig suficient de mult cat sa-mi creez propria independenta. Cred ca e o intrebare pe care si-o pune constant orice performer.

De ce la studio si nu acasa? E mult mai lejer acasa (programul-il faci tu cum vrei, regulile-le faci tu), dar tocmai asta e motivul pentru care nu ai performanta la nivelul asteptarilor. La studio, din punctual asta de vedere, este mai dificil… si enervant uneori dar, cu rabdare si cu ajutorul lor, ajungi mult mai repede si mai usor acolo unde ti-ai propus-la performanta.