Diva Studios Central, un nou studio in Timisoara

06 noiembrie 2019
 • gallery 1
 • O noua locatie deschisa in Timisoara. Un spatiu amenajat modern, cu un design al camerelor cu totul diferit de ce se obisnuieste in industria de videochat din Romania. Este situat in chiar centrul orasului, in apropiere de Piata 700 si de Centrul de afaceri.

  Diva Studios Central asigura toate conditiile pe care trebuie sa le ofere un studio videochat profesionist si cu care sunt obisnuite toate modelele noastre. Chiar daca este situat in "buricul targului" sau "kilometrul 0", discretia si confidentialitatea sunt maxime.

  In acelasi timp, am implementat un nou sistem de management financiar ce ne da posibilitatea de ati oferi un venit minim garantat.

  Pentru a te angaja la Diva Studios Central, foloseste oricare din metodele de comunicare de pe siteul nostru, si o sa fim incantati sa stabilim un interviu.

Suna-ne pentru interviu sau inscrie-te

Avantaje Diva Studios

 1. - Lucrezi cu contract legal.
 2. - Beneficiezi de asigurare medicala.
 3. - Primesti salariu garantat.
 4. - Comision crescator periodic.
 5. - Camere de lucru luxoase.
 6. - Team building.
 7. - Bonusuri multiple.
 1. - Plati facute intotdeauna la timp.
 2. - Poti obtine credit bancar.
 3. - Confidentialitate garantata 100%.
 4. - Training specializat permanent.
 5. - Sesiuni foto/video gratuite.
 6. - Program de lucru flexibil.
 7. - Promovare/Trafic asigurat.

Testimoniale

Isabela R.

22.03.2017

Buna. Sunt Isabela si am 24 ani. Ca sa fiu sincera am venit pentru bonusul din martie :). Am zis ca stau cateva zile, maxim o luna, iau bonusul ca prinde bine :) ... si plec. Si surpriza! In chiar prima zi de intrat online am facut 248 dolari. Intr-o zi. Pentru mine era o suma enorma. Atunci am ...