Am deschis Diva Studios 2 Belgrade

12 septembrie 2016
 • gallery 1
 • In urma cu aproape 10 ani deschideam in Timisoara studioul de videochat "LiveMedia Studio". Eram primul studio de videochat infiintat, legal, pe malurile Begai.

  Primul studio care oferea modelelor sale conditii de lucru cu adevarat moderne si luxoase. Studiile de piata si o analiza de marketing, ne-au convins, in 2014, ca este timpul unei schimbari de brand. Astfel studioul si-a schimbat denumirea in "Diva Studios".

  Studioul deschis la Belgrade-Serbia a fost urmatorul pas ce trebuia facut pentru extinderea necesara planificata. Este situat intr-o vila, in centrul orasului, pe una dintre cele mai circulate artere, si ofera aceleasi conditii de lux cu care sunt obisnuite modelele Diva Studios.

Suna-ne pentru interviu sau inscrie-te

Avantaje Diva Studios

 1. - Lucrezi cu contract legal.
 2. - Beneficiezi de asigurare medicala.
 3. - Primesti salariu garantat.
 4. - Comision crescator periodic.
 5. - Camere de lucru luxoase.
 6. - Team building.
 7. - Bonusuri multiple.
 1. - Plati facute intotdeauna la timp.
 2. - Poti obtine credit bancar.
 3. - Confidentialitate garantata 100%.
 4. - Training specializat permanent.
 5. - Sesiuni foto/video gratuite.
 6. - Program de lucru flexibil.
 7. - Promovare/Trafic asigurat.

Testimoniale

Patricia S.

11.08.2016

Ma numesc Patricia, am 41 de ani si lucrez la DivaStudios de 5 luni. Am ales sa lucrez in acest domeniu pentru ca se castiga bine. Cautand loc de munca pe site-urile de joburi, am vazut mai multe anunturi despre videochat si am inceput sa ma interesez despre ce este vorba. .

Pana la urma am ales sa vin la acest studio pentru ca mi s-au parut cei mai seriosi , lucru care mi-a fost confirmat dupa inceperea activitatii. Sunt multumita de acest job deoarece imi ofera un venit substantial mai mare decat in alte domenii la ora actuala in Romania si intentionez sa lucrez in continuare si sa evoluez.