Venit minim Garantat - Diva Studios

Dar si Procent Crescator

07 octombrie 2019
 • De ce salariu garantat?

  Pentru modelele incepatoare, care au nevoie de o garantie.
  Binenteles ca pentru modelele noastre cu experienta nu este o suma, adica ce sunt 500$? Bani facuti in 1 sau 2 zile.

  Venitul minim este garantat la Diva Studios indiferent de realizarile tale.

  Castigurile o sa fie mult mai mari. Poti ajunge la peste 5000 de dolari pe luna cu ajutorul nostru. Primesti bonusuri si premii si beneficiezi si de Comisionul progresiv. Comisionul impreuna cu bonusurile primite pot duce un model videochat de la Diva Studios usor la 70% din realizari.

  Un job de model videochat la Diva Studios este o alegere buna, indiferent ca esti studenta si esti in cautarea unui venit stabil lunar sau cauti un alt loc de munca unde sa te simti bine si apreciata, unde sa vii cu placere si unde ai posibilitatea de a castiga mult mai mult, pe masura implicarii si dorintei tale.

  Deci, in urma noilor modificari survenite in structura si managementul financiar al companiei ce administreaza Diva Studios, am implementat programul "Videochat cu salariu minim garantat". Asta inseamna ca fiecare model ce colaboreaza cu noi, are garantia ca va avea un venit stabil luna de luna, pe toata perioada colaborarii noastre. Atmosfera placuta, relaxanta si conditiile moderne sunt un motiv in plus sa alegi sa colaborezi cu noi.

  Suntem o companie legal infiintata, platim taxe si impozite, avem cheltuieli adminstrative, cheltuieli de promovare pentru modele si studio, cheltuieli de personal (suport, IT, social media, etc.). De aceea, SMG ofera oricarui model videochat posibilitatea de a beneficia de el, dar cu respectarea unor cerinte minime, ce tin de program si de atitudinea si implicarea in desfasurarea activitatii.

Suna-ne pentru interviu sau inscrie-te

Avantaje Diva Studios

 1. - Lucrezi cu contract legal.
 2. - Beneficiezi de asigurare medicala.
 3. - Primesti salariu garantat.
 4. - Comision crescator periodic.
 5. - Camere de lucru luxoase.
 6. - Team building.
 7. - Bonusuri multiple.
 1. - Plati facute intotdeauna la timp.
 2. - Poti obtine credit bancar.
 3. - Confidentialitate garantata 100%.
 4. - Training specializat permanent.
 5. - Sesiuni foto/video gratuite.
 6. - Program de lucru flexibil.
 7. - Promovare/Trafic asigurat.

Testimoniale

Gianina E.

09.04.2016

Buna. Sunt Gianina, o femeie puternica; avand in vedere circumstantele in care ne aflam mi-am propus sa incerc ceva nou cum ar fi un nou job - in videochat.

Este prima data cand incerc acest domeniu si sunt multumita deoarece imi da o satisfactie financiara foarte buna si o libertate de a-mi exprima opiniile fata de diverse jocuri erotice, pe care nu le pot destainui in viata reala. Sunt multumita de personalul cu care lucrez iar seful imi place pentru ca este o persoana in care poti sa ai incredere indiferent de problema. Doresc sa continui cu jobul in videochat pentru ca mi ofera toate satisfatiile necesare.