Videochat de acasa cu Diva Studios

07 mai 2017
 • Pentru moment inscrierile pentru colaborarea videochat de acasa cu Diva Studios sunt intrerupte. Pentru modelele cu care avem deja o colaborare, nu se schimba nimic.

  Din luna Mai ai posibilitatea sa colaborezi cu Diva Studios facand videochat de acasa. Am primit foarte multe cereri de acest fel, din toata tara. Poti cere mai multe detalii de pe pagina de contact, de pe Facebook sau de pe WhatsApp - 0734.49.48.47. Oferta Diva Studios pentru videochat de acasa este foarte generoasa:
  - Primesti toate sfaturile necesare pentru a incepe in forta
  - Procentul primit de tine este de la 70% la 90%, in functie de realizari
  - Programul de lucru foarte flexibil, adaptat nevoilor tale
  - Poti incepe sa lucrezi si sa faci bani in maxim 24 ore
  - Iti asiguram suport tehnic de cate ori ai nevoie
  - Banii intotdeauna la timp si calculati la cursul USD-RON din ziua platii
  - Ai garantia ca lucrezi cu un studio serios si corect din toate punctele de vedere

Suna-ne pentru interviu sau inscrie-te

Avantaje Diva Studios

 1. - Lucrezi cu contract legal.
 2. - Beneficiezi de asigurare medicala.
 3. - Primesti salariu garantat.
 4. - Comision crescator periodic.
 5. - Camere de lucru luxoase.
 6. - Team building.
 7. - Bonusuri multiple.
 1. - Plati facute intotdeauna la timp.
 2. - Poti obtine credit bancar.
 3. - Confidentialitate garantata 100%.
 4. - Training specializat permanent.
 5. - Sesiuni foto/video gratuite.
 6. - Program de lucru flexibil.
 7. - Promovare/Trafic asigurat.

Testimoniale

Ingrid Z.

07.08.2012

Salut. Ma numesc Ingrid si sunt trainer DivaStudios. Inainte de a veni aici am lucrat 6 ani ca model videochat, si de acasa si in diverse alte studiouri din tara. Trebuia sa merg dupa prietenul meu care avea un job ce implica deplasari prin tara.

Deci pot sa spun ca am vazut multe lucruri, bune si rele, in toate studiourile la care am fost. Am hotarit sa ramanem definitiv in Timisoara. Banii stransi ar fi fost de ajuns ca sa nu mai lucrez niciodata. Dar sunt o fire activa, nu pot sa stau sa nu fac nimic. Si atunci am vazut anuntul celor de la DivaStudios. Am sunat pentru angajare ca model de videochat. La interviu, auzind de experienta mea de 6 ani mi-au propus sa lucrez ca si Trainer pentru modelele din studio. Am fost foarte placut impresionata de aspectul studioului, de dotarile tehnice, de echipa de aici. Incet-incet am cunoscut si modelele care lucreaza in studio si surpriza a fost si mai mare cand am descoperit nume (nick-name) pe care le stiam ca fiind in top pe diverse site-uri. Ma gandeam ca eu ar trebui sa invat de la ele si nu ele de la mine. Dar modul lor de gandire este unul foarte sanatos. Tot timpul ai ceva de invatat, niciodata nu trebuie sa spui ca stii destul. Atunci mi-am zis ca este exact locul de munca pe care l-am cautat mereu, atmosfera super si oameni super.