Castiguri si bonusuri Videochat

Sumele sunt garantate doar la Diva Studios

Un model incepator, care are pana la 3 luni vechime, poate sa castige*

Intre 800$ si 1.500$ pe luna

* Statistici interne Diva Studios

Model Avansat care are minim 1 an vechime, castiga* din videochat

Peste 5000$ pe luna

* Statistici interne Diva Studios

Chiar daca videochatul este un job unde castigurile pot ajunge la sume mai mari de 5.000 dolari lunar, este nevoie de experienta si de implicare.

Diva Studios nu este un studio care iti spune ca este usor sa castigi acesti bani. Iti spune doar ca se poate. Si asta este valabil pentru absolut oricine vrea si isi doreste cu adevarat.

Vrei sa iti cresti veniturile intr-un timp cat mai scurt posibil? Aplica aici

Avem traineri de exceptie, specialisti social media cu experienta si o colaborare foarte buna cu cele mai profitabile siteuri de videochat din industrie. Cand se vorbeste de angajare videochat, sprijinul nostru este indispensabil!

500 dolari este venitul garantat al unui model videochat angajat la Diva Studios, incepand chiar cu prima luna si pe toata perioada colaborarii noastre. Pentru ca noi completam diferenta, indiferent de realizari. Si credem ca este un motiv serios de a renunta la un job cu salariu fix si a incerca jobul de model videochat. De ce? Pentru ca la un job cu salariu fix primesti aceeasi bani, indiferent cat de mult lucrezi! Pe cand, ca model videochat, posibilitatile sunt practic nemasurate. De la 500 dolari, poti ajunge in doar cateva luni, sa incepi sa castigi 5000 dolari datorita procentului crescator. Totul intr-un mediu de lucru placut, relaxat si modern.

Section Image Section Image

Zilele in care se face plata in contul tau, sunt 7 si 22 in fiecare luna. Putem sa spunem cu mandrie faptul ca nu am intarziat nici macar cu o zi plata salariilor, cu mici exceptii in zilele de sarbatoare.
Atunci cand toata lumea are nevoie de bani inainte de sarbatori... si nu dupa. In aceste cazuri, la Diva Studios platile vor fi facute cu cateva zile inainte de data stabilita.

Suna-ne pentru interviu sau inscrie-te

Comision pentru venit peste 10.000$/perioada 56%
Comision pentru venit intre 8000$ si 10.000$/perioada 54%
Comision pentru venit intre 4000$ si 8000$/perioada 52%
Comision pentru venit pana in 4000$/perioada 50%

Venitul minim garantat si comisionul crescator sunt posibile, in primul rand, datorita sistemului de management strategic si financiar implementat . In al doilea rand, pentru ca suntem preocupati de evolutia financiara a modelelor noastre, am realizat o optimizare a balantei de cheltuieli a studioului. Toate acestea ne ofera posibilitatea de a oferi :) stimulentele financiare, concretizate in: venit garantat, comision crescator, bonusuri si concursuri cu premii.

Comisioanele prezentate mai sus sunt garantate, si impreuna cu bonusurile, rezulta un beneficiu real pentru modele. Toate modelele incep de la un procent de 50% iar acesta creste progresiv pana se ajunge, impreuna cu alte bonusuri acordate( vezi bonusurile... ), la un procent de 70%.

Sigur te intrebi de ce la alte studiouri de videochat comisionul creste de la sume mai mici. Pentru ca la aceste studiouri modelele vin si pleaca repede. Nu primesc atentia necesara si nici trainingul promis, deci castigurile raman mici. In concluzie, multe din modele nu ajung niciodata la comisioane mai mari.

La Diva Studios in schimb, modelele au atentia noastra permanenta si primesc un training dedicat lor, ce se poate intinde pe mai multe luni. Si asta duce la castiguri mari si constante. De ce ar pleca un model dintr-un loc unde are venituri mari?

Section Image Section Image

Vrei sa beneficiezi de cele 5 tipuri de bonusuri!!! Aplica aici

Cand un model este multumit de jobul pe care il are, si de colege... si de atmosfera din studio, totul devine mai simplu si mai usor.
Noi, la Diva Studios stim cum sa ajutam si sa motivam modelele din cadrul studioului de videochat, si oferim bonusuri care cresc substantial castigurile. Totusi, vrem sa colaboram cu modele inteligente, si care inteleg realitatea; care au visuri mari, dar nu sunt naive. Este normal ca, pentru a beneficia de aceste bonusuri videochat, ca si de salariul minim garantat, modelele sa indeplineasca anumite cerinte minime.

Section Image Section Image

Modelele de la Diva Studios isi pot creste veniturile lunare cu ajutorul bousurilor puse la dispozitia lor:
   - Bonus pentru timpul petrecut online. Modelul primeste + 2% pentru fiecare + 10 ore dintr-o perioada.
   - Bonus de recomandare. Vino cu o prietena/colega sa se angajeze model videochat si primesti de la noi + 2% din castigurile ei, plus inca 100$-300$ lunar, in functie de realizarile sale .
   - Bonus pentru vechime. Pentru fiecare an de angajare modelul primeste + 2%.
   - Bonus pentru performanta. Modelul cu cele mai mari incasari lunare primeste +2% din castiguri in toata luna urmatoare.
   - Tombola Diva Studios. In fiecare luna are loc tombola premiilor in bani; participa toti angajatii studioului.

Care poate fi castigul tau la un studio de videochat?

Intrebarea care se pune cel mai des este "Cat o sa castig?". De aceea am facut o statistica a castigurilor, incepand cu prima zi de activitate a studioului si pana acum.
Conform statisticii, modelele cu 1-3 luni de job au castiguri de 800$-1500$, modelele cu 3-8 luni ajung la castiguri de 1800$-3000$, modelele cu 8-12 luni castiga 3500$-5000$ iar modelele cu o vechime mai mare de 12 luni castiga peste 5000$ si pot depasi 10.000$ - 15.000$ - 20.000$. Sumele sunt rotunjite +- cu 0,8%. Am luat in calcul doar castigurile realizate luna de luna, nu si pe cele ocazionale. Pentru ca, din cand in cand, un model poate obtine intr-o luna si mai mult decat atat.
Un model videochat ajunge la aceste castiguri doar daca primeste training profesionist si are o echipa care sa o sustina si sa o promoveze, asa cum este echipa de profesionisti de la Diva Studios.

Poate par exagerate aceste castiguri daca ai incercat sa faci videochat de acasa, singura; sau ai fost la un alt studio, unde nimeni nu se ocupa de tine si/sau nici nu stiu cum sa te ajute. Dar te inseli. Poti avea venituri substantiale daca ai in spate o echipa buna, si daca si tu te implici indeajuns. Iti putem dovedi asta daca vrei.