Diva Studios - Studio videochat timisoara

Primul studio de videochat infiintat legal in Timisoara

Succesul tau in videochat depinde de 3 lucruri
Vino la un interviu pentru a te convinge ca la Diva Studios le gasesti
I
Incredere

Peste 450 modele au ales Diva Studios, de la infiintare si pana acum. Nu este o cifra mare, dar e reala. Foarte putine modele pleaca de la noi dupa 1-2 luni. De ce oare?

# 450 modele
E
Experienta

Avand 12 ani de experienta in spate, poti fi sigura ca trainingul nostru este bine pus la punct si foarte usor de personalizat. Pentru ca este CEL MAI IMPORTANT. Fara un training bun, reclama si traficul sunt inutile.

# 12 ani experienta
P
Profesionalism

Tot ceea ce facem pentru tine este atent gandit si aplicat, astfel incat imaginea ta, profilul tau dar si atitudinea ta sa aiba ca target unic CASTIGURILE.

# 4080 $ media/model

Diva Studios pune foarte mult accentul pe profitul, perfectionarea si evolutia modelului de videochat angajat!

Desi unii vorbesc de mii de modele, noi vorbim doar de sute de modele, dar modele care au ajuns sa castige peste 5000$. Esti constienta ca un model care castiga bine si care este tratat corect si transparent, nu are nici un motiv sa plece repede.

Un training serios te duce la minim 200$ castig/zi din prima luna!

Increderea pe care modelele ne-o acorda noua, ca studio videochat, este foarte importanta si ne intereseaza o colaborare pe termen lung.
Numai asa poti aprecia avantajul major al videochat-ului, acela de ati aduce castiguri foarte mari. Si pentru ca managementul si staff-ul studioului este format din profesionisti, avem o carte de vizita exemplara. Diva Studios iti propune ceva real si demonstrabil... o colaborare cu noi, face un model videochat sa ajunga model de top in mai putin de 6 luni.

- Studio Videochat -

PROFESIONIST

Suna-ne pentru interviu sau inscrie-te

Doar in conditii de legalitate Diva Studios colaboreaza cu modelele angajate, pentru ca este o companie legal constituita. Contractul, in baza caruia se face angajarea, va fi prezentat la interviu si explicat, daca este cazul. Pentru ca vrem sa existe transparenta totala, modelul poate vedea permanent ce castiguri are, isi poate face propriul calcul al veniturilor, in fiecare luna. Corectitudinea si seriozitatea noastra sunt dovedite de premiile, si diplomele obtinute de la CCIAT (Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timis) in anii 2014, 2015 si 2016. Compania ce administreaza studioul de videochat Diva Studios a fost inclusa in Topul Firmelor, unde a obtinut locul 1 si 2 in domeniul de activitate specific.

Diva Studios a castigat increderea modelelor, dar si a siteurilor cu care colaboreaza. Pe langa aprecierea din partea CCIAT, am primit si o serie de distinctii si premii care sa ateste faptul ca suntem un jucator important in industria videochatului.

- Studio Videochat -

LEGALITATE
diva-studios-girl

Strategia de business urmata este "Calitate...nu cantitate". Si da rezultate forte bune. Pana la urma este o relatie simbiotica: noi invatam modelul cum sa faca bani... iar el chiar face multi bani. Fiecare model este fericit, deci atmosfera din studio este una placuta si relaxata. Si asta ne face si pe noi fericiti. Castigul este de ambele parti.
Modelele de videochat care se angajaza la Diva Studios, primesc informatii, sfaturi si training care chiar le ajuta sa evolueze si sa castige sume mari de bani.
Diva Studios nu este un studio de videochat care angajeaza modele doar ca sa fie la numar... ci pentru a face din ele modele performante, modele de top cu castiguri de minim 5000$ lunar.

Confidentialitatea si discretia sunt foarte importante pentru noi. Cuvantul videochat nu va apare nici pe contractul de angajare, nici pe extrasele de cont.
Dar confidential si discret inseamna mult mai mult:

  1. - Toate spatiile (studiourile) detinute de Diva Studios sunt locatii discrete, dar in zone usor accesibile
  2. - Numele studioului nu este afisat la intrarea in studio, din simplul motiv ca ar anula notiunea de confidentialitate
  3. - Adresa studioului nu este publicata pe internet, pentru a nu fi accesibila oricui
  4. - Chiar daca iti asiguram o promovare sustinuta, nickname-ul de pe siteuri si numele real nu o sa fie niciodata asociate.

In concluzie, Diva Studios este un studio de videochat care asigura confidentialitatea 100%.

- Studio Videochat -

CONFIDENTIAL