Intrebari frecvente videochat

Raspunsuri la intrebari puse de modele

1 - Chiar este confidential 100% ?

Intrebare pusa de Melania

La Diva Studios confidentialitatea este 100% garantata. Stim ca este foarte important pentru tine. Chiar daca te promovam pentru a avea trafic asigurat si a maximiza castigurile tale, nu o sa o facem in Romania. Adica imaginea ta nu va apare nici unde in tara. Poti citi mai multe aici

2 - Comision si salariu fix ?

Intrebare pusa de Gina

Orice model are posibilitatea de a alege. Fie ca doresti un salariu fix (pentru a avea garantia unui job cu venit stabil), fie ca doresti o colaborare cu comision progresiv (pentru a obtine castiguri maxime), la noi poti opta pentru oricare din ele. Poti citi mai multe aici

3 - Cum stiu cat am realizat intr-o zi sau intr-o luna ?

Intrebare pusa de Ileana

Fiecare dintre modelele noastre are o pagina unde se pot verifica oricand veniturile realizate, pe fiecare din site-urile cu care colaboram. La Diva Studios exista o transparenta totala in ce priveste castigurile din videochat.

4 - Am nevoie de experienta in domeniu ?

Intrebare pusa de Raluca

Nu este nevoie de experienta. La noi la studio o sa ai traineri cu experienta care te invata tot ce trebuie sa stii. Dar, daca ai mai lucrat in acest domeniu (acasa sau la alt studio), trebuie sa intelegi ca fiecare studio are un anume stil de lucru, o politica interna proprie.

5 - De ce este mai avantajos comisionul? La cat poate ajunge ?

Intrebare pusa de Dana

Procentul minim garantat este de 50%. Insa comisionul creste direct proportional cu realizarile, si impreuna cu bonusurile si premiile ajunge la 70% din realizari. Un exemplu: la realizari de 2000$/perioada procentul este de 50%, dar la realizari de peste 4000$/perioada creste la 52%.

6 - Cat pot sa castig din videochat ?

Intrebare pusa de Irina

Un model poate ajunge la castiguri videochat mai mari de 15.000$-20.000$ pe luna. Uneori sunt posibile si sume mai mari. Pentru a ajunge aici, este nevoie de niste ambitie, implicare din partea modelului, si de trainingul personalizat, promovarea constanta si implicarea totala a unui studio profesionist de videochat, cum este Diva Studios.

Suna-ne pentru interviu sau inscrie-te

7 - Ce trebuie sa stiu despre interviu? Cum decurge ?

Intrebare pusa de Georgiana

Ne contactezi in orice fel doresti: telefonic, email, formular de contact, etc. Impreuna cu suportul sau trainerul care va raspunde solicitarii tale stabiliti data si ora interviului. Interviul este de fapt o discutie libera, in care avem ocazia sa ne cunoastem unii pe altii. Interviul poate sa fie la noi la birou sau in oras, intr-un loc ales de tine, ocazie cu care noi iti povestim mai multe despre studioul nostru si despre activitatea de videochat, iar tu ne povestesti cateva lucruri despre tine. Trebuie sa stii de la bun inceput ca interviul in sine nu te obliga la nimic.

8 - Sunt hotarata deja sa vin la voi. Cum fac mai departe ?

Intrebare pusa de Dana

Pur si simplu ne contactezi si gata. Impreuna stabilim ora si ziua cand poti veni pentru ati intocmi formele legale de colaborare cu noi.

9 - Daca vreau sa plec, cum se procedeaza ?

Intrebare pusa de Andra

In cazul in care te hotarasti sa pleci, nu trebuie decat sa ne anunti, iar noi iti intocmim actele de incetare a colaborarii in ziua urmatoare. Iar in cazul in care mai ai de primit bani, nu trebuie sa iti faci griji, pentru ca vei primi tot ce ti se cuvine.

10 - Ce fel de haine si outfit-uri sunt necesare ?

Intrebare pusa de Andreea

Este normal ca pentru job-ul de videochat sa fie nevoie de tinute diferite, de la cele mai sexy la cele glamour sau chiar casual. Insa, atunci cand esti la inceput si nu ai destule tinute, te putem ajuta. Alegi ce doresti, de pe siteuri specializate, iar noi le cumparam pentru tine. Ne vei restitui contravaloarea din castigurile tale viitoare.

11 - Oare o sa ma inteleg cu colegele ?

Intrebare pusa de Stela

Suntem siguri ca Da. Pentru ca toate colegele noastre sunt fete simpatice si serioase, indiferent de varsta. Si pentru ca atitudinea generala din studio este una de colegialitate si sprijin reciproc. Asta este inca un aspect prin care suntem deosebiti ca studio videochat.

12 - Daca ma angajez la DivaStudios, pot lucra si de acasa ?

Intrebare pusa de Crina

Pentru inceput trebuie sa vii sa lucrezi la studioul nostru. Dupa o perioada, vei putea incepe sa lucrezi de acasa.